onsdag 18. juli 2007

Ufrivillig boligjakt...

Tilbakeblikk:

Vi var på febrisk jakt etter krypinn med tidsfrist satt av huseier fra Tertnesveien 69. Når avkommet kommer hjem etter å ha sett verden er det ut med leieboere og inn med sine egne. 1. juli skulle vi ut og kastet oss på boligmarketet i mai - ferske og uerfarne, men med noen ønsker om sted, størrelse og muligheter - Åsane, stort nok og litt usjenert.

Første visning, en leilighet i Morvikbotn - 65m2, usjenert hage, bodplass, garasje, borettslag. Flott - dette tar vi! Budrunde; spennede, mange med, tusner på tusner, øke med 30, vi når grensen, noen har mer på kistebunnen - skuffelsen kommer.

Det skulle vise seg at det finnes få leiligheter med slik usjenert beliggenhet, garasje, bodplass osv. Den første visningen ga oss høye forventninger og store krav. Ingenting var så praktisk og flott som den - feil størrelse, ingen hage, naboer mitt i trynet, rare romløsninger, ytre Arna, megler fra helvete.

Så var det lite å hente blant boligannonsene plutselig - noen kott i 4 etasje i ei blokk på Flaktveit, et falleferdig hus i Arna, skal vi ende opp i Fyllingsdalen bare - skal vi kaste planene på båten og leie til ågerpriser...


Fortsettelse følger...

Ingen kommentarer: